Presse

Coel Advocaten

info@coeladvocaten.be
post img

Un membre du parti de Somers dirige la protestation contre le parking Schuttersvest

Een gerechtsdeurwaarder heeft vrijdagmorgen aan de burgemeester 637 bezwaarschriften overhandigd tegen de nieuwe parking Schuttersvest.

Lire la suite
post img

La pollution des sols peut arrêter la construction du parking Schuttersvest

Het actiecomité dat de bouw van de ondergrondse parking aan de Schuttersvest wil voorkomen, overhandigde burgemeester Bart Somers gisterochtend voor het schepencollege een lijvig dossier dat alle bezwaren bundelt.

Lire la suite
post img

Un incendie volontaire pour venger sa sœur Olga

Wraak. Met die drijfveer heeft Stacy De Coster (30) uit Haacht vorige week brand gesticht bij G.V. Die 66-jarige man uit Rijmenam misbruikte Stacy’s zus Olga twintig jaar geleden. Ook in het onderzoek naar haar dood - in februari werd het lichaam van Olga De Coster in het kanaal in Vilvoorde gevonden - werd het huis van G.V. doorzocht. Stacy knapte, en trok op oorlogspad.

Lire la suite
post img

Enfant sans papiers (10) et sans famille dans une cellule de police

Een Armeens jongetje uit Mechelen heeft dinsdag de hele dag alleen in een Lierse politiecel gezeten nadat was gebleken dat hij illegaal in het land is. Zijn grootvader, met wie hij samen naar het politiekantoor was gebracht als getuige in een gerechtelijk dossier, moest naar huis vertrekken.

Lire la suite
post img

Le dossier de Kucam est fondé sur des rumeurs

Het Mechelse N-VA-gemeenteraadslid Melikan Kucam blijft voorlopig aangehouden. Dat heeft de raadkamer in Antwerpen vanochtend beslist. Kucam werd een week geleden opgepakt. Hij zou via tussenpersonen voor tienduizenden euro humanitaire visa verkocht hebben.

Lire la suite
post img

Un certain Frank, du parlement, organise l'obtention de visas contre paiement

Het Mechelse gemeenteraadslid Melikan Kucam blijft voorlopig in de gevangenis. Dat heeft de raadkamer van Antwerpen vanmorgen beslist. Advocaat Frank Coel, die Kucam verdedigt, blijft erbij dat zijn cliënt geen geld heeft gekregen, noch mensen geld heeft afgeperst voor het uitreiken van humanitaire visa.

Lire la suite
post img

Melikan Kucam fait appel de la confirmation de son arrestation

Melikan Kucam (44) gaat in beroep tegen de bevestiging van zijn aanhouding door de raadkamer in Antwerpen. Dat zegt zijn advocaat Frank Coel. Hij zal nu binnen de vijftien dagen voor de Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling verschijnen.

Lire la suite
post img

Un conseiller belge arrêté pour avoir vendu un visa humanitaire

A Belgian city councillor has been arrested on suspicion of selling humanitarian visas to refugees, the public prosecutor's office in Antwerp has said.
Melikan Kucam, who is a member of Belgium's nationalist party, the Flemish National Alliance (N-VA), is said to have charged refugees up to €20,000 in exchange for the visa in Belgium. He has been charged with trafficking, corruption and extortion.

Lire la suite

RTV. Debat sur les questions politiques élections 2019

Asiel en volgmigratie

RTV. Nieuws

Interview inzake Melikam Kucam

RTL TVI. C’est pas tous les jours dimanche

Interview met Christophe Deborsu aangaande de zaak Kucam en de visacrisis

VRT. Le septième jour

Interview met Lisbeth Imbo aangaande de zaak Kucam en de visacrisis

post img

L’avocat nie que Melikan Kucam ait commis une fraude aux prestations en plus de la fraude au visa : "mon client est déconcerté"

De advocaat van Mechels N-VA-gemeenteraadslid Melikan Kucam ontkent alle aantijgingen over uitkeringsfraude. Zowel De Morgen als Het Laatste Nieuws schreven vrijdag dat speurders van de federale politie bekijken of Kucam voor de Syriërs en Irakezen die hij naar hier haalde ook uitkeringsfraude pleegde. Zijn advocaat Frank Coel ontkende dat in een reactie in De Ochtend op Radio 1 ten stelligste.

Lire la suite
post img

Avocat spécialisé en migration: "nous rencontrons des cas douloureux"

De procedures om asielzoekers te erkennen gaan de laatste tijd sneller. Dat zegt Frank Coel. Coel was tot 2012 provincieraadslid voor Open VLD, maar hij is ook een advocaat die gespecialiseerd is in vluchtelingen- en migratierecht. Migratie wordt bij de komende verkezingen een van de belangrijkste thema's. Volgens sommigen is ons land te streng met zijn erkenningsprocedures. Maar de cijfers lijken dat tegen te spreken. België erkent meer vluchtelingen dan gemideld in de Europese Unie.

Lire la suite
post img

Frank Coel

Persartikelen over frank

Lire la suite